• 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag

Ben Ullings – Houten Boten
Oudewal 36
1749 CD WARMENHUIZEN

E-mail
info@ullings.nl

Ingeschreven bij kvk onder nr
37130312

Chok a bloks

ullings.nl-chok-a-blok

De unieke Chok-a-Blok hoekbescherming biedt optimale bescherming voor lading en spanband
De Chok-a-Blok hoekbescherming is speciaal ontwikkeld om kwetsbare oppervlaktes te beschermen tegen mogelijke beschadiging door spanbanden tijdens het transport. U moet hierbij denken aan het transport van boten, leidingen, tanks, gelakte delen en alle andere soorten lading die snel beschadigd kan worden.

De Chok-a-Blok hoekbescherming kan gemakkelijk en snel aan de spanband worden bevestigd. Terwijl de Chok-a-Blok keurig aan de spanband blijft zitten kan de spanband goed worden aangebracht. Alvorens de spanband onder spanning wordt gezet kan men de Chok-a-Blok makkelijk langs de spanband schuiven naar die plaats waar bescherming noodzakelijk is (het contactpunt tussen lading en spanband).
Indien gewenst kunnen meerdere Chok-a-Bloks tegen elkaar worden geschoven om zo een grotere beschermingszone te bieden.

De Chok-a-Blok is zo ontworpen dat, eenmaal op zijn plaats, de spanband over de hoekbescherming kan glijden zonder de lading te beschadigen. Tevens heeft de Chok-a-Blok kleine opstaande randen waardoor de spanband goed op zijn plaats blijft.
De Chok-a-Blok hoekbescherming kan ook gebruikt worden daar waar spanbanden schuin over de lading worden gespannen. De Chok-a-Blok hoekbescherming ligt altijd in lijn met de spanband.
De polypropyleen Chok-a-Blok hoekbescherming heeft een gelijmde Plastazote™ foam rug.
De Plastazote™ foam is licht van gewicht en flexibel maar tegelijk ook sterk om de lading optimaal te beschermen. De Plastazote™ foam is bestand tegen UV-straling en vocht, niet giftig, CFC- en HCFC-vrij en laat geen plekken, vlekken of sporen achter.

Prijzen / Uitvoeringen (per stuk inclusief b.t.w.)
Voor spanbanden van 25 en 35 mm breed:

  • Afmeting = 42 x 160 x 13 (breedte x lengte x dikte in mm)    Prijs: € 3,25

Voor spanbanden van 50 mm breed:

  • Afmeting = 58 x 179 x 19 (breedte x lengte x dikte in mm)   Prijs: € 4,25

Verzendkosten: € 2,50 tot vier stuks